U bent hier

Masterclasses

Aan de slag!

Hieronder is de invulling van de masterclasses gepubliceerd. Na het volgen van deze drie masterclasses ben jij helemaal klaar om in de OR te gaan of om je stem op een andere manier binnen de organisatie te laten horen.

Elke masterclass start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Daarna is er tijd om met je werkgroep te werken aan jouw advies over vernieuwing van de medezeggenschap!

 

Masterclass 1

11 december, 13.00 - 17.00

Waarom is er eigenlijk een ondernemingsraad in jouw organisatie? En wie of wat bepaald eigenlijk wat zo’n OR allemaal kan en mag of zelfs moet? In deze eerste masterclass gaan we ‘back to base’! Je leert de ins en outs van een OR, de nut en noodzaak en als kers op de taart nemen we je mee in de wondere wereld van wat de OR kan, mag en moet!

 

 

Masterclass 2

17 januari, van 13.00 - 17.00

Allemaal leuk en aardig die OR, maar hoe zorg jij er nu voor dat de stem van de jongere medewerkers ook echt wordt gehoord? Dat begint bij jezelf! In deze masterclass kom jij erachter wat jouw toegevoegde waarde is in de OR én hoe jij jouw boodschap met impact kunt neerzetten!

 

 

Masterclass 3

28 januari, van 13.00 - 17.00

Oké, je weet nu de ins en outs van een ondernemingsraad en je kunt je boodschap goed overbrengen. Maar welke boodschap eigenlijk? In deze laatste masterclass gaan we met behulp van Simon Sinek én LEGO jouw boodschap superstrak en helder formuleren.

Zo, nu ben je er écht klaar voor!